Je suis une fille vilaine moi, car ces derniers temps je n'ai pas trop visité vos blogs. Vous sentez bien la raison? C'est la belle saison! Je suis attachée par la tradition moi, j'allonge l'été et je passe la plupart du temps à l'île, sans ordinateur et sans courant d'éléctricité. C'est primitif, mais c'est magnifique! Ce soir il pleut à verses, j'ai bien bossé et je ne suis pas tentée d'y promener en bateau, donc j'en profite pour rester en calme à la maison. En tous cas, merci mes chères tricopines et lecteurs pour tous vos commentaires sympas qui me fait toujours très plaisir!

IMG_3223

Det er ikke mye å skryte av, dette her! Jeg har knapt nok vært på bloggrunder i det siste! Noen av dere vet kanskje hvorfor? Det er jo same procedure every year! Det er blitt en tradisjon at vi mer eller mindre forlenger sommersesongen så langt det er mulig og bor mest mulig på hytta, uten strøm og uten data. Det er enkelt, men herlig! Men i dag pøsregner det og det er ikke noe koselig å være ute, i hvert fall ikke å dra ut i båt! Så jeg holder meg hjemme, slapper av i sofakroken og venter på bedre vær igjen.


IMG_3242

J'ai terminé ma carré GAAA de mai, une pièce amusant à tricoter! Il y a des petits pecadilles ici et là, mais c'est juste pour témoigner qu'elle soit fait main ;)

Jeg har strikket ferdig mailappen til GAAA-alongen, denne syns jeg var morson å strikke, men den ble litt stor og den er full av småfeil, men det er bare for at det skal synes at den er hjemmestrikket, så klart! ;)

Stor klem!