Coucou mes amies et amis!
La veinarde, c'est moi! Aujourd'hui je travaille à
Fryd for øyet! Toute seule! Ésperons-nous que ça marche sans trop de bêtises!!! ;D Deux fois par an les filles partent à foires de marchandises, et moi, je m'y occupe de tous ces merveilles! Juste regarde cette jolie décoration qu'elles sont en train de faire pour un bureau! Si cela t'intéresse il y a un petit tuto du technique ici.

Hei alle sammen! Heldiggrisen, det er meg det! I dag har jeg ansvaret for hele Fryd for Øyet, helt alene! To ganger i året er jentene på messe, og da stepper mor inn og tar seg av alle lekkerbitene så godt hun kan! Nå gjelder det bare å ikke gjøre for mange feil da ;D. Men se på denne dekorasjonen de holder på å lage til Karrieresenteret i Vestfold som åpner om en ukes tid. De har lagt ut en liten arbeidsbeskrivelse her.


Nous profitons encore de l'île, mon ours, ma Sofie et moi, mais on rentre tard du boulot et déjà la nuit tombe vite, le soleil il s'y couche à 21 heures, donc dans quelques jours on va retourner à la civilisation.

Vi forlenger fremdeles sommeren så godt det lar seg gjøre, men vi merker veldig godt at kveldene er korte og at vi ikke får så mye igjen for å pendle. Så om kort tid flytter vi hjem til sivilisasjonen.

IMG_5526r

Sinon...pour moi c'est la meilleure saison pour se promener dans la forêt....
hadde det bare ikke vært for at for meg er høsten absoulutt den beste tiden for å gå tur i skogen...

IMG_5644r

...papoter et caliner un peu les brebis curieuses...
...ikke bare for å klappe og småprate med nysgjerrigsauene....

IMG_5650

...plutôt pour retourner avec de l'or!.. men alleraller mest for å kunne komme hjem med gull!

IMG_5657r


Et finalement, je ne m'en lasse jamais de ces jolis couchers du soleil! Bonne journée à TOI
Og så går det jo ikke an bli lei av slike solnedganger!!! Ha en fin fin dag!!!