1266474840000_anballegull006_3064592698x698r

Coucou mes amis! Petit salut du nord!
D'abord, félicitations à Marit et Petter pour leurs médailles d'or et de bronze bien méritées!! Bravooo!

Heihei alle sammen, og gratulerer til oss alle og Marit og Petter som endelig fikk sine og vår første OL-medaljer! Bravo!! Det er jenta og gutten sin det!!!

dr_baktur_og_strikket_y_065

Pendant le début des jeux, mon Rambouillet avance bien, mais hier soir lors de la finale de la course, mes aiguilles chauffaient trop trop vite et toutes toutes seules, et pfff j'ai fait des fautes! Pas drôle!! Je m'en débrouillerais avant les jeux ce soir ;)

Jeg har sittet kilstret til skjermen med pinnene i høygir, og Rambouilletsjalet vokser fra dag til dag. Men i går kveld var det så spennende så da gikk det helt i ball for meg. Jeg  er nødt til å rekke opp litt, før skiskytingen starter ;)

dr_baktur_og_strikket_y_062

Mon Ishbel attends les jeux à terminer...

Ishbel ligger pent og venter til OL er over....

dr_baktur_og_strikket_y_059

... pendant que Sofie demande la finition du pull rayé. Et vous, vous aussi? Je comprends, il faut que je le termine alors! 48914722 Bonne journée et à bientôt

...mens Sofie lurer på når jeg egentlighar tenkt å sy sammen stripegenseren min. Den er jo ferdig strikket! Lurer du også på det, sier du? Jeg skjønner jeg skjønner, her er det visst bare å ta seg sammen!!
48914722 Ha en fin dag, da du!