Coucou! Je suis si contente!
J'ai passé plus que 4 semaines de vacances fabuleuses, à la fois en Suisse, dans la ferme d'alpage et finalement sur l'île pas si déserte comme ça,
je continue par faire navette entre la ville et l'île jusqu'au bout de cette semaine, en plus
je savoure la joie de l'amitíé de
Béatrice et son mari qui ont passé une belle journée et deux soirées super agréables chez moi, et qui représente le but ultime du blogo! 
Là j'ai hâte à reprendre mes activités normaux, j'ai hâte à me promener dans vos blogs, et de vous montrer un peu de ce que j'ai fait pendant toutes ces semaines. Alors, je vous dis à bientôt, mes amies et mes amis!

Vassskalven_sommerferie_2010_148__800x600_

Heihei! Jeg er så fornøyd!
Fordi jeg har hatt mer enn 4 uker fantastisk flott ferie, både i Sveits og på fjellet og på øya som ikke er sååå øde ;) og nå forlenger jeg sommeren noen dager til med å pendle med bil og båt for å kunne nyte de aller siste sommerdagene, og på toppen av det hele har jeg kjempekoselig besøk av Béatrice og mannen hennes som avslutter Norgesferien sin hos meg! For meg er det det aller aller beste med bloggen, for å treffe hyggelige mennesker som blir gode venner, det er toppen!
Nå gleder jeg meg til å ta fatt på dagliglivet, og ikke minst noen skikkelig gode bloggrunder for å se hva dere har gjort i sommmer, og å skrible litt selv om hva jeg har brukt sommeren til. Litt strikking og sånt, så klart. Så nå sees vi snart!! Det blir kjempekoselig!