PA090002


 Etter mye om og men og fram og tilbake har jeg lagt Marisjalet mitt ut til salgs på Ravelry :) 

Sjalet er inspirert av gammel viktorianske "lace"oppskrifter. Jeg bruker mine både som sjal og som gode lune skjerf på kalde dager.
Jeg har strikket mine i Mari kidmohair fra Telespinn, et helt nydelig og mykt garn fra geiter som spretter rundt i norsk natur og som selges i nettbutikken Telespinn. Du trenger 200 gram Mari mohair og en rundpinne nr 5. Ellers er det bare å velge fritt i garn, her er det bare fantasien som
 setter grenser. 

IMG_2263

Sjalet er strikket i tre sammenhengende deler uten sømmer, med et diagram for endestykkene og et annet diagram for midtstykket. Husk bare å skriv ut diagrammet i farger, fordi symbolet for dobbeltkastene er markert med rød farge. Lurer du på noe underveis, er det bare hyggelig om du tar kontakt med meg på mail, gjennom Ravelry eller her på bloggen :)

 

IMG_5925


IMG_2262

Deux petits mots en francais pour expliquer cet article: Vous vous souvenez de mon châle Marisjal dont j'ai parlé plusieurs fois au blog? Je viens enfin oser le mettre avec des explications seulement en norvégien, à vendre sur Ravelry.  Je voudrais bien le traduire en francais et en anglais, mais je n'ose pas! ;)