"Ma chere, aimable et bien-aimé Ninne.

Tu n'avait a peine des esperances  avoir une contribution ici de ton papa, mais je voudrai bien commenter le fait que tu m'a donnee un pair de "benvarmere" (tricotage pour se dégourdir les jambes). Ils sont parfait pour moi a mon age, merci bien!

Mon commentaire:  Beacoup de monde agée a la même problème avec les jambes froid (a cause de  insuffisance de circulation du sang ) sans parler de son  tourment.  Beaucoup de fumeur l'apprendre  precoce!. Dans ma clientele medecin j'ai les rencontree par vingtaines,

Un bienvenu cadeau dans le plupart de familles! Je propose une recette de tricotage dans ton web!"

Au-dessus, le courrier super sympatique... écrit en francais, que j'ai recu de mon cheri papa après j'ai modifié ce modèle de Drops pour qu'ils sont parfaits pour les longs jambes de mon papa cheri.

Benvarmere
"Min kjære søte Ninne", skrev min gode far til meg  i en epost - på fransk!  "Du hadde nok ikke forventet et bidrag til bloggen fra pappaen din, men jeg ville så gjerne kommentere at du har gitt meg et par benvarmere, perfekte for meg i min alder! Tusen takk! "

Videre skriver han: " Mange eldre har de samme problemene som meg med kalde ben (på grunn av utilstrekkelig blodomløp)  - uten å snakke om plagene sine.  Mange røykere opplever det også i yngre alder. I mitt yrkesliv som lege møtte jeg dem i tyvetall.  Dette må jo være en kjærkommen gave i mange familer Jeg foreslår at du deler oppskriften på bloggen din."

Det er jeg sikker på at han har helt rett i! Jeg er i hvert fall glad for å bidra til å holde MIN kjære far varm i kalde høst-og vinterdager-og netter. Jeg har ingen egentlig oppskrift, men skjelte litt til dette Drops-mønsteret som utgangspunkt, droppet det som er under foten, og "skredderstrikket" dem så de ble akkurat passe til min fars lange ben. 

Garnet er så kortreist som det kan få blitt, kjøpt i en liten verkstedbutikk i Tønsberg. Angorakaninene bor på Nøtterøy faktisk, og garnet er spunnet hos Telespinn. Helt nydelig, mykt og deilig, og jeg er sikker på at far ikke kommer til å fryse på bena med disse på seg:) Pinner nr 2,5. 

Link til Annas Angora: www.annasangora.weebly.com